Toimitusehdot

Toimitusehdot

Mikäli tuotteen sisältö muuttuu olennaisesti, ilmoitamme siitä ensin tilaajalle ennen toimitusta.

Asiakas vastaa antamiensa tietojen oikeellisuudesta. Motoplaza / Motoplaza.fi ei ole vastuussa asiakkaan antamien virheellisten tietojen kuten väärän osoitteen aiheuttamasta haitasta. Mikäli tuotetta ei voida toimittaa perille virheellisten tietojen vuoksi, Motoplaza / Motoplaza.fi ei palauta tuotteen hintaa asiakkaalle, eikä korvaa asiakkaalle tai kolmannelle osapuolelle aiheutunutta vahinkoa. Tilaukselle on tällöin mahdollista tilata uusi kuljetus liikkeemme kautta asiakkaan kustannuksella.

 

Hinnat

Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron (24%). Toimitamme ostoksesi POSTIn tai Matkahuollon välityksellä Suomeen.

 

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Checkout Finland Oy (2196606-6) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa Checkout Finland Oy näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Checkout Finland Oy:llä on maksulaitoksen toimilupa.

 

Checkout Finland Oy, y-tunnus: 2196606-6
Teollisuuskatu 1 B
00510 Helsinki
Puhelin: 010 252010

 

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Checkout Finland Oy (2196606-6) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin

 

Toimitus

Tuotteet toimitetaan pääsääntöisesti Postin tai Matkahuollon lähetyksenä. 

Toimitusaika

Varastosta löytyvillä tuotteilla on 1-7 päivän toimitusaika. Jos tuotetta ei ole Suomen varastossa toimitusaika n. viikon enemmän. Pyrimme toimittamaan tuotteen aina mahdollisimman nopealla aikataululla.

 

Vaihto- ja palautusoikeus

Jos et ollutkaan tyytyväinen ostamaasi tuotteeseen, voit palauttaa sen 14 vuorokauden sisällä. Ilmoitathan palautuksesta etukäteen myös sähköpostitse, jossa on mainittu palautus, yhteystietosi, sekä tilinumero, johon palautus suoritetaan kuluttajansuojalain antamassa määräajassa. Pakkaa tuote huolellisesti, sillä tuotteen tulee olla samassa kunnossa kuin sitä vastaanotettaessa. Tuote lähetetään postin asiakaspalautuksena osoitteeseen: Motoplaza / Antti Heikkinen, Puusepänkatu 3, 13110 Hämeenlinna. Tilaaja vastaa palautuksesta aiheutuneista kuluista.

 

Reklamaatiot

Mikäli lähettämämme tuote on väärä tai vahingoittunut, otathan välittömästi yhteyttä Motoplaza.fi:hin sähköpostitse tai puhelimitse, jotta voimme sopia virheen korvaamisesta.

 

Toimituksessa rikkoutunut tuote

Vaikka tuotteet on pakattu huolellisesti, saattavat ne joskus rikkoutua postin kuljetuksessa. Mikäli tuote on vahingoittunut postin kuljetuksessa, tee heti vahinkoilmoitus postikonttoriisi. Ota myös yhteys Motoplaza.fi:hin, niin sovitaan korvaavan tuotteen toimituksesta.

Vastaamme mieluusti kaikkiin tiedusteluihisi koskien tuotteiden tilaamista tai toimittamista sähköpostitse asiakaspalvelu@motoplaza.fi tai puhelimitse 0400 362861.