Ajankohtaista

Motoplaza uudessa osoitteessa Kikaristonkatu 23, Hämeenlinna!!

Kirjottanut Motoplaza

Motoplaza muuttanut uuteen osoitteeseen Kikaristonkatu 23, Hämeenlinna!! Uudet tilat lähes valmiina ja muutto loppusuoralla, toiminta on myymälän ja huollon osalta siirtynyt jo uuteen osoitteeseen!! Lauantaina 30.11.2019 liike on avoinna 10-13, paikanpäällä kovilla alennuksilla esim. ohjaustankoja, tankopainoja, kilpitelineitä, takavaloja... Tervetuloa!!

Lue lisää →

MOOTTORIPYÖRIEN TALVISÄILYTYS HÄMEENLINNA

Kirjottanut Motoplaza

Moottoripyörien talvisäilytys Motoplazan puhtaissa lämpöisissä ja valvotuissa tiloissa, Hämeenlinnassa! Talvisäilytyksen kausisopimus sisältää: - Sisätilan suojapeite - Akun ylläpitolataus koko kauden ajan - Polttoaineen säilöntäaine - Ajokauden alussa rengaspaineiden tarkistus, ketjujen voitelu.   Kausisäilytys hinta: 250€ / 7kk 1.10.2019. - 30.4.2020. ( Moottoripyörän voi tuoda säilytykseen jo Syyskuun aikana ja noutaa Toukokuun loppuun mennessä.) Kausisopimuksen lisäpalvelut: Talven aikana tehtävät lisätyöt/huollot 65€/h (norm 75€/h) sisältää alv. Alennus tarvikkeista/varaosista -15%. Soita ja varaa moottoripyörällesi paikka tai kysy lisätietoja numerosta: 0400 362861 tai sähköpostilla: asiakaspalvelu@motoplaza.fi

Lue lisää →

Perjantaina 19.4 olemme avoinna klo 10 - 16.00

Kirjottanut Motoplaza

Lue lisää →

TÄNÄÄN 30.3 PIDENNETTY AUKIOLOAIKA

Kirjottanut Motoplaza

TÄNÄÄN LAUANTAINA 30.3 PIDENNETTY AUKIOLOAIKA!! OLEMME AVOINNA 10 - 16

Lue lisää →

Verkkokauppa.

Kirjottanut Motoplaza

Muistutus vielä verkkokauppaan liittyen. Verkkokaupassamme on vain osa saatavilla olevista tuotteista, jos löydät verkkokaupasta haluamasi osan/tuotteen, mutta sitä ei löydy omaan pyörämerkkiisi, se saattaa kuitenkin olla saatavilla meiltä! Tässä tapauksessa laita pyöräsi tiedot kyselylomakkeelle (lomake löytyy yhteystietojen takaa) ja etsimäsi tuotteen tiedot, niin vastaamme sinulle mahdollisimman nopeasti, löytyykö tuote/osa meidän kauttamme. Myös varaosat/kulutusosat/ajovarusteet, ym moottoripyöräilyyn liittyvä on saatavilla vaikka niitä ei verkkokaupan puolella olisi nähtävillä. Aina voit myös soittaa numeroon 0400 362861.

Lue lisää →